Examenele Cambridge Assessment English sunt recunoscute de școli, universități, angajatori din sectorul public și privat din toate țările vorbitoare de limba engleză.

Succesul obținut în urma susținerii unui examen Cambridge Assessment English îți oferă un certificat recunoscut internațional ce demonstrează nivelul tău de limba engleză.

Certificatele obținute în urma examenelor de limba engleză administrate de British Council pot fi folosite pentru echivalarea probelor de competență lingvistică în următoarele situații:

  • Admiterea în învățământul liceal de stat și profesional cu program bilingv și intensiv (nivel minim necesar: A2 conform grilei CEFR);
  • Bacalaureat (nivel minim necesar: B1 conform grilei CEFR).

SESIUNEA 18 MAI 2019 - DATE ŞI COSTURI

Cambridge English: First (FCE) - nivel B2 - 18-19 MAI 2019

-  670 Ron

- perioada de înscriere: 4-19 MARTIE 2019

Cambridge English: Advanced (CAE) - nivel C1 - 18-19 MAI 2019 

- 680 Ron (pentru candidaţii care sunt elevi ai claselor cu regim de studiu bilingv / intensiv lb. engleză, taxa de examen CAE este 612 RON); 

- pentru candidaţii CAE din afara Liceului Teoretic "Ovidius" care sunt elevi ai claselor cu regim de predare bilingv / intensiv limba engleză: pentru a putea beneficia de taxa redusă (612 Ron în loc de 680 Ron), trebuie să aduceţi şi o adeverinţă eliberată de secretariatul şcolii, care să ateste faptul că studiaţi într-o clasă cu regim bilingv / intensiv limba engleză;

- perioada de înscriere: 4-19 MARTIE 2019

Înscriere examene Cambridge - Liceul Teoretic Ovidius

Pentru a vă înscrie la unul din examenele de mai sus, trebuie să parcurgeţi următorii paşi:

  • achitaţi taxa de examen în perioada menţionată;

  • descărcaţi, printaţi şi completaţi documentul  

    Termeni şi condiţii

     (La rubrica "Numele profesorului coordonator" completaţi cu numele 'CHIRILĂ ALINA ROXANA'.)
  • descărcaţi, printaţi şi completaţi documentul Date personale (La rubrica "Telefon fix" completaţi cu numărul de telefon de acasă, sau un număr de telefon al părinţilor.)

  • prof. Alina Roxana Chirilă va prelua taxa şi documentele necesare                        program preluare taxe si documente (vă rugăm să veniţi în pauze, în jur de fix):